2 år går ret hurtigt, kan vi konstatere. Vi startede med 3 mand, og nu er vi 12 i alt.

Vores forretningsfokus har ændret sig, således at Atlassian- og konsulentdelen nu står endnu skarpere. Vi har hyret en konsulentchef, og senest er vi begyndt at tilbyde hostingaftaler på Atlassian-produkter. Amazons cloud (AWS) er et fantastisk spændende sted, som vi bliver bedre og bedre til at navigere i.

Vi har været involveret i private, kommunale, og statslige projekter. I samarbejde med Atea har vi f.eks. leveret Atlassian, Jira og Confluence til SKAT. Vi har hjulpet William Demant/Oticon med at migrere og opsætte deres Jira og givet rådgivning til det kommunale OS2-samarbejde. Vi har gennemført en række kurser, og her er kunderne særligt glade for muligheden for skræddersyede forløb. På konsulentfronten har vi leveret udviklerkompetencer i samarbejde med Visma og Right People.

Vores ønske om at have dokumenterbare kompetencer betyder, at vi har taget en række certificeringer inden for bla. Atlassians produkter, og vi er nu også i færd med at gøre os kloge på AWS cloud.

 

Derfor var der i fredags altså kagemand på kontoret. Fødselsdagen blev også fejret med et nyt logo og visuel identitet (som jeg har lært det hedder). Og en masse klistermærker.

Man lærer så længe, man lever. Vi har lært, at det er nemt at starte en virksomhed, men det kan være svært at finde det rigtige setup; både organisatorisk men også den faglige profil, som biksen skal sælges på. Den gode nyhed her er dog, at det aldrig er for sent at gøre ting om, så længe der er vilje – og penge på kistebunden – til det.

Hvad er så det næste? Vi arbejder på at gøre os endnu mere attraktive på projektfronten, for vi tror stadig på, at teams, der er vant til at arbejde sammen, giver stor samlet værdi for et projekt.

Det nye design kan ses på Aety.io, forresten.

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.