Mød en medarbejder

I Aety er vi drevet af et fælles mål om at gøre en mærkbar forskel for vores kunder, og vi stræber alle efter at være de bedste til det vi gør. Én af vores styrker er vores mangfoldige faglige profil, som sikrer et bredt perspektiv på opgaveløsningen – med lige dele fokus på teknologi og forretning.

Her kan du møde nogle af vores medarbejdere.

Mød Nils

Konsulent & Underviser

”Jeg har en personlig interesse for agil udvikling, hvilket er grundstenen i Aety. I min rolle som konsulent og underviser arbejder jeg i krydsfeltet mellem formidling og IT, og som Teknoantropolog, er det noget jeg kan værdsætte. I Aety er jeg en del af et stærkt konsulentteam, hvor alle brænder for at skabe gode kundeoplevelser. Vi har kundens bedste for øje, og det er motiverende for mig at se, hvordan vores løsninger gavner hele værdikæden”

SALL8537
SALL8509

Mød Malene

Konsulent & Underviser

”Jeg værdsætter at kunne tænke selvstændigt og kreativt i opgaveløsningen, og den mulighed har jeg i Aety. Min rolle i konsulentteamet er eksekverende, hvilket vil sige, at jeg sætter løsninger op på baggrund af kundens ønsker. Jeg synes produktporteføljen i Aety er spændende og der er masser af udviklingspotentiale. Lysten til at lære noget nyt og videndele, er gennemgående for medarbejderne i Aety, hvilket resulterer i mange spændende diskussioner på tværs af fagligheder”

Mød Gustav

Udvikler

”Mine arbejdsopgaver indebærer alt fra behovsafdækning, proof of concept og AWS migrering til udvikling af add-on’s til Atlassian. Der er plads til at nørde optimeringer og løbe med nye initiativer internt, men kundebevidsthed og forretningsforståelse er en lige vigtig del. Jeg gør en dyd ud af at forstå og udfordre kundernes problemer, og opretholder en løbende dialog, så jeg sikrer, at det er det helt rigtige problem jeg løser for dem”

Photo by Claus Sall (www.claussall.com) 2021
Photo by Claus Sall (www.claussall.com) 2021

Mød Magnus

Studerende, Udvikler

”Det er vigtigt for mig at jeg kan stå inde for de leverancer jeg er med til at udvikle, og at jeg samtidig rykker mig fagligt. I Aety er opgaveløsningen kendetegnet ved høj kvalitet, og selvom jeg bliver givet meget ansvar, er der en del erfaring jeg kan trække på hos mine kollegaer. Der er altid en hjælpende hånd, hvis man er presset med en opgave” 

Er du vores nye kollega?