Mød en medarbejder

I Aety er vi drevet af et fælles mål om at gøre en mærkbar forskel for vores kunder, og vi stræber alle efter at være de bedste til det vi gør. Én af vores styrker er vores mangfoldige faglige profil, som sikrer et bredt perspektiv på opgaveløsningen – med lige dele fokus på teknologi og forretning.

Her kan du møde nogle af vores medarbejdere.

Mød Gustav

Udvikler

”Mine arbejdsopgaver indebærer alt fra behovsafdækning, proof of concept og AWS migrering til udvikling af add-on’s til Atlassian. Der er plads til at nørde optimeringer og løbe med nye initiativer internt, men kundebevidsthed og forretningsforståelse er en lige vigtig del. Jeg gør en dyd ud af at forstå og udfordre kundernes problemer, og opretholder en løbende dialog, så jeg sikrer, at det er det helt rigtige problem jeg løser for dem”  

Photo by Claus Sall (www.claussall.com) 2021
Photo by Claus Sall (www.claussall.com) 2021

Mød Magnus

Studerende, Udvikler

”Det er vigtigt for mig at jeg kan stå inde for de leverancer jeg er med til at udvikle, og at jeg samtidig rykker mig fagligt. I Aety er opgaveløsningen kendetegnet ved høj kvalitet, og selvom jeg bliver givet meget ansvar, er der en del erfaring jeg kan trække på hos mine kollegaer. Der er altid en hjælpende hånd, hvis man er presset med en opgave” 

Er du vores nye kollega?

leverandoer_logo_negativ_RGB

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere Atlassian, Miro, AWS og Monday.com på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.